Ergometertest – de beste ergometers

Het kopen van de juiste ergometer is een belangrijke beslissing. Veel te vaak heb ik klachten gehoord over piepende pedalen of ongemakkelijke stoelen. Bij de aanschaf van een hometrainer komt veel kijken, en dat is bij thuis sporten toch wel de nummer 1 favoriet.

Zodat u zeker aan de veilige kant bent, wil ik graag mijn ergometerfavorieten kort voorstellen.

3e plaats: Varon XTR

Deze ergometer combineert comfort met effectieve training. Hier wordt het uithoudingsvermogen specifiek verbeterd, het lichaam strakker en overtollig vet verbrand. Het display is zeer gebruiksvriendelijk en toont tegelijkertijd alle belangrijke trainingswaarden in één oogopslag. Zo heb je altijd een goed overzicht wanneer je misschien te uitgeput bent. Het zadel is in hoogte verstelbaar zodat de ergometer aan elke lichaamsgrootte kan worden aangepast en optimaal comfort is gegarandeerd. Met de kant-en-klare trainingsprogramma’s heb je voldoende afwisseling en motivatie zodat verveling bijna nooit ontstaat. Met deze ergometer kun je zeker snel afvallen en tegelijkertijd je spieren versterken.

2e plaats: Comfort XTR

Deze ergometer levert wat hij belooft: comfort. De zitting is zo ontworpen dat het hele lichaamsgewicht erop wordt verdeeld. Op deze manier wordt de wervelkolom effectief ontlast en worden de gewrichten specifiek ontzien. Zeker voor oudere mensen of mensen die last hebben van hun gewrichten is dit een groot pluspunt. Verder is de trainingscomputer erg overzichtelijk en toont hij te allen tijde alle belangrijke trainingswaarden. Tegelijkertijd kunt u op deze hoogwaardige ergometer uw uithoudingsvermogen trainen en uw spieren effectief versterken. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de talrijke kant-en-klare trainingsprogramma’s, die voor voldoende afwisseling zorgen tijdens de training.

1e plaats: Exum 3 De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut goed bij deze ergometer. Net als het stuur is ook het zadel in hoogte verstelbaar en zorgt zo voor het best mogelijke comfort tijdens inspannende trainingen. Een effectieve training wordt ook gegarandeerd door de verschillende trainingsprogramma’s, die allemaal een verschillende duur en een verschillende trapweerstand hebben. Op het display van de trainingscomputer staan ​​alle waarden die belangrijk zijn voor de training. Voor mij is deze ergometer de absolute favoriet als je op zoek bent naar een kwalitatief goede ergometer voor een redelijke prijs.